Thursday, April 26, 2007

Allergisk?

Jag tror att jag har gått och blivit pollenallergiker. Jag har aldrig tidigare vart det, och så skulle det komma nu liksom. Har dock fått veta att det inte är ovanligt att få just allergi mot pollen i min ålder. Nu så har jag i alla fall bokat in ett läkarbesök för testning. Får inte komma dit förren den 30:e maj dock. Långa väntetider deluxe på pollentester. Jag vet dock inte om det är allergi, för sambon har legat hemma nu några dagar med förkylning. Och Z har kopporna, så det kan ju vara så att jag har gått och fått en vanlig förkylning. Jag hoppas på det sistnämnda.

Idag så är det en "fulhacks"-fixar-dag. Massa gammalt som man har byggt (under extrem tidspress uppifrån), som måste fixas till. Känns sådär lagom motiverat. Tycker det ända jag gör på jobbet nu, är att laga dels andras trasiga kod och ser till att den funkar, eller sitter och lagar mina egna gamla fulhack. Som sagt var, motivationen är i botten. Sen att jag inte mår något bra förbättrar ju inte direkt situationen. Önskar nästan att jag skulle nysa över hela tangentbordet så det gick sönder. -hehe-

Läste nyheterna idag också, om att de har röstat ja till IPRED2. Läs mer på artikeln hämtad från "Ny Teknik". Finns även lite intressant läsning på EFF (Electronic Frontier Foundation). Är faktiskt inte speciellt fascinerad över vad som händer inom Upphovsrätts- och Pirat-svängen.

//Kollegan P

1 comment:

ET said...

snoken rinner, ögonen rinner, ont i huvudet, allmänt seg. Ja visst faen låter det som pollenallergi, men du har rätt, det låter även som en vanlig förkylning. Så, vi hoppas på att det är det sistnämnda jaaa.