Friday, May 4, 2007

Bollen är i full rull...

Idag har vi satt den stora bollen i rullning. Jag och kollegan C gick efter lunch in till fack-ordförande på företaget, och bad att få en pratstund med henne. Vi sattes oss ner lite avskilt i ett mötesrum och började vårat samtal. Vi tog upp all jag skrev om i gårdagens blog och en hel del mer.

Hon verkade vara helt chockad över vad vi berättade för henne, och hon tyckte att vi skulle kalla till möte med våran chefs chef.

Vi har ju följt spelets alla regler gällande det här, vi har vänt oss till våran närmaste chef. Och då han inte har lyssnat, och behandlat oss totalt respeklöst... så gick vi upp ett steg.

Så i morgon (lördag) kommer jag och kollegan C att sätta oss ner för att sammanställa våra papper. Skriva på alla mötesanteckningar, och tids-skisser, vi kommer att göra en projekt-plan, där vi ritar in vart projektet kommer att sluta om vi går efter våra beräkningar... och hur mycket vi kommer att hinna göra om vi går efter chefens magiska tidsuppfattning.

Och sen i nästa vecka så kommer vi att tillsammans med fack-ordförande att ha ett samtal med chefen över våran chef. Det kommer att bli intressant. Känns lite nervöst... även fast vi har gjort allt rätt, så kommer våran närmaste chef att bli sur på oss, för att vi har gått över hans huvud. Men ärligt talat så vill jag skita i det.

/Kollegan P

No comments: