Monday, February 19, 2007

Nedstämdhet!

Dagens suck nummer 1:
Idag har det varit yttligare diskussioner om hur vida jag och kollegan C har rätt om tiden eller inte. Vi hävdar fortfarande (Vilket är fallet) att vi gjort en grovskiss på 100 dagar, baserat på 2 personer, 5 dagar i veckan. Det vi fick höra idag, var att vi aldrig hade sagt det. Jag kan säga med 200% säkerhet att vi sa precis det till våran chef. Sen om han inte ville höra det eller ignorerade det är en helt annan sak. Men nu är det tungt i alla fall. Vi kommer inte att hinna klart med projektet i tid och under budget, vilket gör att man känner sig aningen nedstämd. När dem inte förstår och lyssnar på oss. Man kan inte utföra mirakel. Det går bara inte.

Sen är det lite andra projekt som också blir lidande, om nu kollegan C ska sitta 3 dagar i veckan (vilket är allt han kommer att få. Inte nog med att de klipper tiden till hälften, de förväntar sig att han ska klara det på ännu kortare tid). Jag vet ju att jag kommer att bli inkastad i projektet, men då förmodligen på 1 max 2 dagar i veckan. vilket gör att våran totala tid blir 5 dagar på 1 person. Men vi är fortfarande nere på ca 50 dagar effektiv tid, då vi räknat med att det skulle ta oss 100 dagar. Hur tänker dem? Men jag antar att om man inte lyssnat på vad vi sagt, så kan det ju uppfattas på ett visst sätt. Säger bara, hurihelvete, vadihelvete!

Dagens suck nummer 2:
Läste idag på nyheterna, välj vilken sida du vill på nätet. Tv4, svt, idg eller aftonbladet. Det stog att FBI / MPAA håller på att utbilda svenska poliser. Du läste rätt. MPAA (En lobbyorganisation) utbildar lagens väktare. Det är så man blir kräksjuk.

/kollegan P.

No comments: